18 Ιουν 2011

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



Μια χώρα χωρίς ουρανό! Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές.Ένας ύπουλος αρχιμάγος.
Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του. Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας κάτι ονειράκια τοσαδά που δε σου γεμίζουν το μάτι, φουντώνουνε σαν τη φωτιά , γίνονται σίφουνας , λαίλαπα γίνονται και κάνουν τον κόσμο άνω κάτω.
Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη...
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
( Το κείμενο είναι από το οπισθόφυλλο του βιβλίου )





ΣΕΙΡΑ ΤΟΞΟ - ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Μάγος του Οζ είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, το πιο σύγχρονο κλασικό παιδικό μυθιστόρημα που γράφτηκε ποτέ.
Η αισιοδοξία , η χαρά και η φαντασία πλημμυρίζουν τις σελίδες αυτής της ιστορίας , που είναι αντιπροσωπευτική της μαγείας των παιδικών χρόνων.
Ένας ανεμοστρόβιλος παρασύρει τη Ντόροθι  και το σκυλάκι της στη μαγική χώρα του Οζ. Εκεί θα συναντήσει το σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο  και το δειλό λιοντάρι. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρουν τον περίφημο Μάγο , που μπορεί να πραγματοποιήσει τις ευχές τους. Άραγε θα καταφέρει η Ντόροθι να επιστρέψει στο σπίτι της;
 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
(Το κείμενο είναι από το οπισθόφυλλο του βιβλίου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου